Rubén Garcia entra a la disciplina del C.D. Castelló

801

El CD Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Rubén García per a incorporar-se al CD Castelló durant les pròximes tres temporades.

Rubén García Canales (Elx, Alacant, 20 d’octubre de 1998) es tracta d’un jove polivalent defensa que pot actuar tant de lateral dret, de lateral esquerre o fins i tot com a central. Format en les categories inferiors de l’Elx, Rubén va arribar a debutar amb el filial franjiverde en Segona B en la seua etapa com a juvenil. Les seues bones actuacions van despertar l’interés del FC Barcelona i, després d’una temporada en el conjunt blaugrana, va tornar al conjunt il·licità, aquesta vegada ja com un jugador consolidat en el filial franjiverde.

Precisament en les files de l’Elx Il·licità s’ha enfrontat al Castelló en diverses ocasions. Rubén es declara un enamorat de Castalia, “un estadi que impressiona per com estreny l’afició albinegra i càrrega de moral, força i empenyiment als jugadors a l’hora de traure els partits avant”, manifesta l’últim fitxatge albinegro per a la nova etapa dels ‘orelluts’ en Segona Divisió B.

D’altra banda, les seues bones actuacions han despertat, també, l’interés de les seleccions. El jove defensa il·licità va disputar diverses trobades amb la Selecció Espanyola sub-17, i també amb la Selecció Valenciana sub-18.

Ara, Rubén García tindrà l’oportunitat de gaudir de Castalia en primera persona com a local. Benvingut Rubén!

Compartir