Pet Shop Boys i Madness també s’uneixen al cartell del FIB 2018

802

L’organització del Festival Internacional de Benicàssim ha anunciat noves incorporacions al cartell de l’edició d’enguany 2018. Entre elles destaca Pet Shop Boys, un dels duos més importants del pop britànic dels últims 30 anys. Neil Tennant i Chris Lowe estaran en l’escenari principal de Benicàssim fent un repàs als seus més de 30 anys de trajectòria musical, amb els èxits que els van convertir en estreles en els anys 80 amb títols com ‘It’s a sin’, ‘Suburbia’ o ‘Go west’.

Un altre grup britànic que ha confirmat la seua presència en el FIB 2018 són Madness. Els ambaixadors del rocksteady desembarcaran en el FIB per a oferir els seus temes més reconeguts i molt ritme per a donar forma a un dels festivals més esperats de l’any al nostre país.

Justice és un altre dels grups que s’han confirmat hui per al FIB, igual que altres noms com Hisses, J Hus, Sleaford Mods, Dorian i The Kooks, que s’unixen a la resta de grans noms que ja estaven en els anteriors comunicats de l’organització del FIB.

Compartir