Onda ofereix 600 places per a les activitats formatives del primer quadrimestre

577

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat les activitats formatives municipals programades per al primer quadrimestre del curs 2018/2019 oferint prop de 600 places per a cursos que s’adeqüen a totes les edats i aptituds. Una vegada més, el consistori ha tornat a ampliar i adaptar la seva oferta per a atendre les demandes dels veïns i cobrir les seves necessitats amb aquests cursos que els ajudaran a millorar el seu benestar i contribuiran al seu desenvolupament personal i professional. En aquest sentit, Encarna Ribes ha explicat que “aquest equip de govern segueix apostant per la realització d’accions que revertisquen en el benestar dels ciutadans d’Onda, ja siga a nivell físic o mental. Per aquest motiu, hem ampliat l’oferta de cursos de manera que cada vegada siguen més complets i més saludables”, i ha afegit que “l’ampli ventall de cursos que oferim pretén donar cabuda a tot el veí que ho desitge, perquè puga triar segons els seus interessos i inquietuds”.

La responsable d’Educació de l’Ajuntament d’Onda ha anunciat que, en aquesta ocasió, es va a oferir com a novetat, amb la finalitat de completar l’oferta que es ve desenvolupant en els últims anys, cursos de: Taixí; Alimentació saludable i control del pes; Assertivitat i Confiança personal; Consciència corporal i Educació emocional i comportament saludable.
Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir d’avui i fins al divendres 21 en horari de 9.00 a 13.30 hores, i el dimarts també de 16.30 a 18.30 hores, a la recepció de la Casa de la Cultura. A més, es pot realitzar de forma online, a través d’un formulari genèric que es troba a la web municipal www.onda.es, a la carpeta ciutadana. El pròxim 25 de setembre, a les 13 hores, a la sala d’actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per a saber l’ordre de matrícula, que podrà formalitzar-se de l’1 al 15 d’octubre al SAT o per internet en l’enllaç https://autoliquidaciones.onda.es.

Finalment, Ribes ha recordat que l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet continua en la línia de facilitar l’accés a aquests cursos a tots els onders, per la qual cosa manté la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, i a pensionistes. “La formació és un tema primordial per al desenvolupament de les persones i, cada vegada més, ens adonem que, una activitat continuada, tant física com a mental, fa que la qualitat de vida de les persones millore. A aquest efecte, hem introduït els cursos presentats i esperem que s’adapten a les necessitats i interessos dels participants”, ha conclòs Ribes.

Compartir