Nous aparcaments al carrer Vilavella d’Alacant

639

L’Ajuntament d’Alacant a través de la regidoria d’Urbanisme ha iniciat Este matí les obres d’adequació d’un nou espai per a estacionament en el carrer La Vilavella, ubicada en la falda del Castell de Santa Bárbara, on es va a instal·lar nou mobiliari i arbratge. Amb esta actuació es va a aconseguir millorar la seguretat viària, amb l’ajuda a l’ordenació del tràfic rodat a través de les obres de pavimentat i la instal·lació de nova senyalització viària.

L’actual zona on aparquen en bateria serà rehabilitada a petició dels veïns del Nucli Antic deixant cinc places, una d’elles destinada a usuaris amb mobilitat reduïda, a més d’una àrea de descans amb arbratge. El pressupost total ascendix a 28.614 euros, projectat a través d’inversions financerament sostenibles, arreplegades en l’exercici de l’any 2017.

Des de la regidoria d’Urbanisme, dirigida per l’edil socialista Eva Montesinos, s’atenen així a les necessitats dels veïns de la zona i els usuaris del Col·legi Sant Roc, que demandaven des de fa temps una millora en l’aspecte visual i en el servei que este espai oferix.

Les obres, amb un termini previst d’execució de 15 dies, inclouen el pavimentat de l’àrea, amb cinc places d’aparcament, de les quals, una d’elles està destinada per a usuaris amb mobilitat reduïda, concretant el tractament del dit espai amb un nivell d’accessibilitat adaptat, garantint un ús autònom i funcional.

Les actuacions que comencen en el carrer La Vilavella també preveuen la instal·lació de nous bancs i arbratge, seguint uns criteris d’uniformitat amb l’entorn.

L’adequació d’este espai aconseguix al seu torn la millora de la seguretat viària, amb l’ajuda a l’ordenació del tràfic rodat a través de les obres de pavimentat i amb la instal·lació de senyalització viària.
 
El consistori alacantí i l’Equip de Govern, contínua així amb l’execució dels obres de millora previstes per al 2018, amb l’objectiu d’aconseguir una ciutat mes accessible, que seguisca els criteris de sostenibilitat i que va saber-se un salt qualitatiu per a tots els ciutadans.

Compartir