Liam Gallagher i Travis Scott s’uneixen a The Killers com a caps de cartell del FIB 2018

1103

Poc a poc es van confirmant més noms per a la celebració del FIB 2018, que fa poc va confirmar The Killers com a cap de cartell. Ara, l’organització del festival de Benicàssim acaba de confirmar la presència de Liam Gallagher i Travis Scott com a grups principals de l’esdeveniment que tindrà lloc del 19 al 22 de juliol en el Recinte de Festivals de la població castellonenca. L’excomponent d’Oasi repetirà en solitari en el festival i serà un dels concerts més esperats, en el que compaginarà els temes del seu més recent àlbum amb els grans clàssics d’Oasi.

Pel que respecta a Travis Scott, es tracta d’un dels artistes de hip-hop més importants del món i la seua potència omplirà l’escenari la nit del dijous. Benicàssim serà el lloc triat per a presentar el seu tercer àlbum, ‘Astroworld’, així que també serà un dels grans moments del FIB 2018.

Altres confirmacions del festival han sigut Bastille, Two Door Cinema Club, The Vaccines, Catfish and the bottlemen, Wolf Alice, Everything Everything, Vagabundege Yeards, Nothing But Thieves, Shame, Cabelleres i Russos Blancs. La venda d’abonaments per al festival i els huit dies d’acampada està en 125 euros més gastos de gestió fins al pròxim dia 4 de febrer.

Compartir