L’Ajuntament de Castelló programa una nova edició de #Rutacatorce35 amb una temptadora agenda d’oci

964

El regidor José Luis López emplaça als joves de la ciutat a l’acte d’inauguració que tindrà lloc dissabte que ve, 19 de gener, en la plaça Major amb concerts, batukada i altres propostes lúdiques.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix José Luis López, posa en marxa el pròxim cap de setmana una nova edició del programa d’oci juvenil a Castelló per a l’any 2019, denominat #Rutacatorce35. Es tracta d’una iniciativa de gran èxit ja consolidada entre el públic jove, que ofereix activitats lúdiques, culturals i esportives gratuïtes per a un col·lectiu de població entre 14 i 35 anys.

López ha animat als joves de la ciutat al fet que participen de la programació. «Hem organitzat més de 100 activitats diferents: concerts, esports, balls, xarrades, conferències, exposicions, tallers, concursos, idiomes… Hi ha molta varietat perquè tots participen», explica.

Les activitats es duran a terme els caps de setmana del 19 de gener al 15 de juny de 2019, en diferents punts de la ciutat, entre ells cafeteries, centres d’ensenyament, centres esportius, comerços, espais públics, centres socials i culturals i, per descomptat, el Casal Jove.

La festa de inaguració de la nova edició del programa #Rutacatorce35 tindrà lloc el dissabte 19 de gener de 2019 de 19.00 a 22.00 hores en la plaça Major de Castelló amb concerts de grups joves, batukada i altres propostes lúdiques.

Compartir