L’ajuntament de Castelló presenta la carrera Crazy Cross en el Grau, que ja té 500 inscrits

575

La carrera d’obstacles inflables Crazy Cross impulsada per l’Ajuntament de Castelló des de la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l’Autoritat Portuària, ja compta amb mig miler d’inscrits a un mes de la seua celebració diumenge que ve 30 de setembre en la zona del Grau, segons les dades facilitades per l’edil José Luis López.

El regidor de Joventut, a més, ha assenyalat que l’adreça de Crazy Cross, empresa organitzadora de l’esdeveniment, també ha confirmat la contractació d’una dotzena de joves empadronats en la ciutat amb l’objectiu de reforçar tota l’atenció necessària durant el desenvolupament de la carrera.

Cal recordar que Crazy Cross és un projecte d’oci juvenil i familiar, una carrera única, original i innovadora, orientada a la diversió, on solament es competeix per la millor disfressa. El recorregut consta de dos quilòmetres amb diferents obstacles inflables i ‘yincanas’ al que cal donar dues voltes completant un total de 4 quilòmetres, perquè la diversió siga doble.
Les entrades per a aquesta primera edició estan disponibles en la web www.crazycross.es i dos euros de cada inscripció aniran destinats íntegrament l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló per a ajudar en la recerca d’una malaltia que afecta en major mesura a la població jove.

Compartir