L’Ajuntament de Castelló acaba les reformes en els pavellons esportius de Castàila, Sindical i Marquina

663

Les obres de rehabilitació dels pavellons esportius de Castàlia, Sindical i Javier Marquina estan a punt de finalitzar. L’Ajuntament de Castelló a través del Patronat d’Esports, que dirigeix Enric Porcar, pretén millorar totes aquestes instal·lacions esportives apostant pel seu manteniment i modernització, per l’eficiència energètica i per unes condicions que estiguen a l’altura del nivell esportiu que viu la ciutat de Castelló.

És per això que les reformes al Javier Marquina ja estan acabades. Tal com ha explicat el regidor Porcar “és una instal·lació que requeria un canvi dels vestidors, dels despatxos així com dels tendals de la graderia per tal de donar-li seguretat”. A més, “també s’ha intervingut en un canvi de gespa perquè ja estava caducada”, segons ha manifestat l’edil.

Pel que fa al pavelló de Castàlia, Porcar ha expressat que “plantejarem la reforma per tal de dignificar-la perquè els vestidors feien pena i per a permetre que en un futur siga molt més accessible i pràctic”. És per això que en aquestes instal·lacions s’ha fet una remodelació completa, s’han fet accessibles tots els banys, s’ha creat un espai per a dedicar-lo a magatzem o gimnàs, s’ha col·locat un parquet nou de màxima qualitat i s’ha construït un accés en rampa a la pista. Tot açò, tal com ha indicat el regidor d’Esports ha estat desenvolupat de la mà del club d’handbol.

Per altra banda les obres al Sindical permetran “dedicar tot un poliesportiu a la gimnàstica artística”. Així ho ha explicat Porcar qui ha insistit en que “per a poder seguir millorant i que les xiquetes i xiquets de la gimnàstica no se n’anaren ens exigien canviar el paviment i fer un fossat”. A més, també s’han fet els vestidors nous i un espai d’escalfament, així com el canvi de totes les llums a leds per a guanyar en eficiència energètica.

Compartir