L’Ajuntament de Canals aposta per una Fira de Setembre més cultural i ajustada a les circumstàncies actuals

842

El regidor de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa, va donar a conéixer part de la programació que es podrà trobar a la Fira de Setembre que es celebrarà del 16 al 30 d’aquest mes.

La Fira començarà el dijous 16 amb la tradicional exposició de fotografies de l’Associació Fotogràfica de Canals (AFCA). Seguidament, es donarà pas a l’espectacle musical inaugural anomenat “Camilo, donde estés”, el qual, rendirà homenatge al cantant alcoià Camilo Sesto i que tindrà lloc al Pavelló Ricardo Tormo a les 22 hores i amb entrada gratuïta.

El plat fort d’aquesta Fira seran els concerts de La Fúmiga i de la rapera valenciana JazzWoman que tindran lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo, a les 21.30 hores, el divendres 17 de setembre. El preu dels dos concerts serà de 5 euros en total. Les entrades es posaran a la venda el dijous 9 de setembre a partir de les 9.30 hores. Es podran comprar de manera presencial a “Ca Don José” o de manera online en www.servientradas.com  o www.agendacanals.com. És molt importar recordar que només es podran adquirir 4 entrades per persona.

 

El dissabte 18 tindrà lloc, a les 19 hores, un passeig social guiat pels carrers de la població amb el nom “Canals, amb una altra veu”, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i que mostrarà la perspectiva de gènere. A la nit, serà el torn de la comèdia amb l’espectacle “Comedy Plan” amb els humoristes Óscar Tramoyeres, Pepa Cases i Patricia Espejo amb una entrada de 2 euros i que tindrà lloc al Pavelló Ricardo Tormo a les 21.30 hores.

I per a finalitzar el primer cap de setmana, es podrà veure l’espectacle de titelles “Viajeros del carrusel”. I, com ve sent habitual, el grup de danses Canyamars oferirà el seu tradicional espectacle, al Pavelló Ricardo Tormo a les 19.30 hores, acompanyat, en aquesta ocasió, pel cantant d’albades Christian Penalba.

Durant la setmana del 20 al 26 de setembre es duran a terme al Centre Cultural Papa Calixte III la coneguda com la Fira dels Xiquets amb els espectacles teatrals “Charlie i la fàbrica de reciclatge”, “Playtime” i “Lù”, tots aquests començaran a les 18.30 hores i el preu de l’entrada serà de 3 euros.

Les bandes de música locals també tindran la seua participació en aquesta Fira els dies 23, amb la Unió Musical Santa Cecília, i 24, amb l’Associació Musical Canalense, delectant al públic amb música de cambra. Tots dos es duran a terme al Centre Cultural Papa Calixte III a les 22 hores.

I per a finalitzar aquesta atípica Fira, el Parc Calixte III acollirà dos espectacles de circ el dijous 30 de setembre de la companyia Circ Pobla’t amb els espectacles Sènia i Auch.

El regidor, Miquel Alventosa, ha destacat que aquesta és “una Fira acoblada a les circumstàncies que marca la pandèmia destacant els actes culturals i el control d’aforament per a mantindre la seguretat dels veïns i veïnes de Canals i voltants”.

Compartir