Hassane Aouchar guanya la 10k Almogàvers després d’impossar-se la passada edició del Circuit

1152

La XXI edició del Circuit de Carrereas Populars de la Diputació de València ha continuat el seu calendari amb la 10k Almogàvers d’Ontinyent, que enguany celebra la seua tercera edició. Al voltant de 540 participants van prendre l’eixida en el centre de la capital de la Vall d’Albaida i van recórrer els voltants fins a completar els deu quilòmetres del recorregut. Ontinyent no va decebre i va oferir un bonic espectacle esportiu organitzat a parts iguals per l’ajuntament, el club Km 42 i la capitania cristiana de les festes de moros i cristians d’Ontinyent que enguany ha recaigut en la comparsa Almogàvers.

Hassane Aouchar es va estrenar en el 21 Circuit de la Dipu amb victòria. L’atleta vencedor en 2017 del Circuit de la Dipu del Gaes Running Team es va imposar clarament en la 10k Almogàvers, segona prova de la present edició. En categoria femenina Mª José Cano del CA Cárnicas Serrano va ser la vencedora.

El marroquí del Gaes Running Team va dominar la carrera per a anotar-se el triomf amb un temps de 32’48». En el podium li van acompanyar Luis Félix Martínez, que passa per un gran moment de forma i el també corredor del CA Cárnicas Serrano, Octavio Sanchis que va ser a més el primer de la seua categoria sènior.

Cristian Francés del Apol·llana Alacant va aconseguir la victòria en categoria promesa i Ferrán Josep Belda del Mestaesport va fer el propi en la categoria junior. Els dos atletes van entrar entre els set primers llocs de la classificació absoluta. Victor Manuel Ibáñez va ser el primer atleta entre els veterans B, mentre que Francisco Penadés es va portar el triomf en la categoria master.

En dones, Mª José Cano, que va ser segona del Circuit de la Dipu en 2017, es va estrenar en la present edició amb un contundent triomf. L’atleta del Cárnicas Serrano va avantatjar en un minut i vint segons a la segona classificada, Raquel Landín, mentre que el podium absolut femení ho va completar Patricia Montalvo, qui a més va ser la vencedora de la seua categoria de veteranes.

Mª Antonia Serrano va vèncer en veteranes B, Alba Badenes va ser la millor promesa, Sofia Cambra de la Vall d’Albaida la primera en categoria junior i Mª José Miguel, com ja ens té acostumats va guanyar en la categoria master. 538 participants van finalitzar la prova amb un 22% de participació femenina. El club planificayevoluciona Dulcebebé d’Ontinyent va ser el que més representants va portar fins a la meta

El Circuit de la Dipu segueix a velocitat creuer i el cap de setmana vinent celebra ja la tercera prova del calendari. El 15k de la Pobla de Vallbona una altra carrera que torna enguany al circuit més antic de l’atletisme popular espanyol.