Els caps de cartell del FIB ens prometen un Festival memorable

1230

Com cada any, el mes de juliol ens du la celebració del Festival Internacional de Benicàssim, el FIB i aquest any torna a superar les expectatives musicals. Un bon nombre de grups i solistes que ens ajudaràn a gaudir d’una de les cites més importants de l’estiu no només en Castelló, sino en tota Europa.

Per a començar, tenim quatre cap de cartells que faràn que cada una de les jornades del Festival siga algo memorable.

El dijous dia 19 de juliol , el primer día del Festival, comptarem amb l’actuació de Travis Scott com a espectacle principal. El segón dia, 20 de juliol, será el momento de trobar-se amb The Killers, possiblement el grup més esperat d’aquesta edició del FIB.

El dissabte no es queda enrere, ja que es el momento d’un dels grups més mítics des dels anys 80. Pet Shop Boys es un dels noms més importants del pop electrònic des de fa més de 30 anys i tindrem ocasió de escoltar els temes inolvidables junt a les noves propostes de un dúo que continua sent un dels més grans del panorama musical europeu.

Per últim, l’escenari principal del FIB estarà ocupat per un clàssic del Festival. Liam Gallagher torna per a acreditar que es un imprescindible del panorama musical de l’estiu de Benicàssim.
Per supost, no es tracta dels únics grups d’importancia que visitaràn el recinte de concerts de Benicàssim, ja que el cartell està ben complet i hi han opcions per a tots els assistents al FIB i per a que la festa no acabe fins el día 22 de juliol.

Compartir