Els camps de fútbol de Castelló reben 15.000 euros pel mantiment durant l’estiu

624

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, dirigit pel regidor Enric Porcar, està portant a terme al llarg del període estival el manteniment de 15 camps de futbol de la ciutat de Castelló. Els treballs d’adaptació del terreny de joc busquen recuperar les característiques biodinàmiques del mateix i es realitzen de forma anual.

Aquestes tasques inclouen la descompactació del cautxú, necessària per a donar la flexibilitat adequada al terreny de joc que permet esmorteir el baló i l’impacte sobre les articulacions dels jugadors. També es realitza la neteja de contaminació superficial (fibres deteriorades, fulles, papers, etc.) i el tractament preventiu amb herbicida exfoliant. Per últim, la reparació de desperfectes i zones deteriorades implica la substitució dels punts de penal i del centre del camp al ser els que major desgast pateixen. Els tècnics són els encarregats de valorar si la quantitat de cautxú és la necessària o si s’han d’encebar els camps, així com d’informar el personal de la instal·lació sobre el manteniment diari de la gespa al llarg de l’any.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha valorat molt positivament aquestes mesures que “permeten allargar la vida útil de les instal·lacions esportives municipals”. El Patronat d’Esports ha invertit 14.822 euros en el manteniment del terreny de joc de 15 camps de futbol i dos de futbol 7. Els camps intervinguts han sigut: Chencho (3 camps) Ciutat Esportiva (2), Parc Esportiu Sindical (1), Gran Via (1), Gaetà Huguet (2), Parc Mèrida (1), Perpetuo Socorro (1), Sant Agustí i Sant Marc (1), Rafalafena (1) i Javier Marquina (2 camps de futbol 7).

Compartir