El servei especial del bus de Valéncia cap a les platges continuarà fins el 2 de setembre

637

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha incrementat durant l’estiu el servici que connecta amb les platges de la ciutat per tal d’acostar la ciutadania a la mar. Així, i fins al 2 de setembre, les línies 18 i 95 donen servici a les diferents zones de platja i arriben fins al passeig marítim diàriament. A més, la línia especial 25 permet que els veïns i les veïnes es traslladen fins a la platja del Saler i també fa parada al Perellonet i el Palmar.

Així mateix, les línies 92 i 98 també arriben diàriament al passeig marítim de la ciutat fins al 2 de setembre. La implementació d’estos dos itineraris es va posar en marxa el 16 de juny per part de l’EMT, mentre que la millora de les línies 18 i 95 per a arribar també al passeig està disponible des del 3 de juliol.

A més del reforç d’estiu, l’EMT continua amb les seues línies regulars que enllacen el centre i els barris de la ciutat amb els Poblats Marítims. En eixe sentit, les línies diürnes per a acostar-se al Cabanyal-Canyamelar i la Malva-rosa són la 18, 19, 31, 32, 92, 93, 98, 95 i 99; les nocturnes són N1 i N9. D’altra banda, si es vol visitar Pinedo, les línies que cal utilitzar són les diürnes 14, 15 i 25. També es pot gaudir de la Patacona gràcies a la línia diürna 31.

A LA PLATJA DEL SALER AMB LA 25

Per la seua banda, la línia 25 dona servici a la platja del Saler en els viatges d’anada i tornada des del Palmar. Esta línia estarà també en circulació fins al 2 de setembre i es va posar en marxa el passat 1 de juny. El recorregut dels autobusos d’esta línia arranca al centre de la ciutat, a l’avinguda de Navarro Reverter, per passar pel Palau de la Música, el parc infantil Gulliver i la Ciutat de les Arts i les Ciències, i arribar així a Pinedo, el Saler, l’Embarcador de l’Albufera i el Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla, i desembocar finalment al Perellonet i el Palmar.

En eixe sentit, es pot consultar tota la informació al moment sobre les línies, les connexions, els itineraris i els horaris en el portal web oficial de l’EMT (https://www.emtvalencia.es), així com en l’aplicació de l’EMT i en la mateixa aplicació de l’Ajuntament de València, que es pot descarregar ací: http://www.valencia.es/appvalencia/.

Compartir