El president de la Diputació de Castelló visita el FIB i promociona la marca ‘Tierra de Festivales’

653

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat hui en les instal·lacions del FIB que “estem davant la vint-i-quatrena edició del FIB, absolutament consolidat el que és el degà dels festivals a la nostra província i un dels degans dels festivals més consolidats a nivell europeu”.

“Estem davant una edició enguany amb unes previsions d’arribades de turistes que desborden tots els rècords anteriors i amb una previsió d’impacte sobre l’entorn de Castelló simplement espectacular. Les previsions són molt bones, la climatologia sembla que ens acompanyarà i ja s’està omplint de Fibers tot l’entorn de Benicàssim. Aquests quatre dies que ens queden fins que el diumenge a la nit tancament el FIB seran quatre dies de promoció de Castelló, de divulgació i donar a conéixer la nostra terra, i de permetre que sota l’excusa de la música, gent que potser no ens haguera conegut mai ve a visitar-nos i, per què no, acabe seduït i enamorat del nostre entorn, paisatges i gent”.

En aqueix sentit, Moliner s’ha mostrat convençut que “Benicàssim i la província de Castelló donarem el millor de nosaltres mateixos, i els oferirem a tots els visitants el millor de la nostra forma de ser, del nostre clima, gastronomia i paisatge per a acabar, com sempre ha demostrat la història del FIB, en una fidelització d’aqueix fiber transformant-ho en turista assidu de la nostra terra”.

El president provincial s’ha interessat pels detalls de l’organització en aquestes hores prèvies de l’inici d’una de les majors plataformes turístiques internacionals per a la província. Cal tindre en compte que els esforços de la Diputació amb el FIB com a emblema de la campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ es materialitzen no solament en el patrocini del festival (destina 500.000 euros al patrocini dels grans festivals), sinó també a un important dispositiu de 127 bombers i 78 voluntaris de protecció civil i una important promoció turística que desenvolupa en 25 fires nacionals i internacionals.

Cita amb la Dansa com a referent cultural amb el FIB
Cal tindre en compte que la Diputació de Castelló impulsa la celebració de la vintena edició del cicle Cita amb la Dansa aquesta nit a la Torre Sant Vicent de Benicàssim. Aquest esdeveniment no solament s’ha consolidat com a referent cultural, sinó que contribueix a enriquir encara més l’oferta complementària del FIB.

I és que la ‘Cita amb la Dansa’ manté la seua vocació de mantindre’s com a plataforma en la qual joves ballarins i coreògrafs puguen aportar el millor de la seua producció perquè dansa clàssica, contemporània, espanyola, flamenca i de fusió tornen a trobar-se cada vegada amb un públic més nombrós i entusiasta.

Compartir