El Patronat d’Esports de Castelló organitza unes jornades de portes obertes amb els clubs esportius

606

Dintre del marc de la Setmana Europea de l’Esport, el Patronat d’Esports ha organitzat en col·laboració amb els clubs esportius de la ciutat unes jornades de portes obertes en diferents instal·lacions municipals.

Així, els ciutadans de Castelló podran apropar-se a conèixer diferents esports: voleibol, rugby, patinatge de velocitat, handbol, futbol, esgrima, natació, escacs, bàsquet, etc.

L’objectiu és donar a conèixer les particularitats de la pràctica esportiva així com la metodologia d’entrenament. Monitors dels clubs esportius dirigiran les activitats i atendran les preguntes de tots aquells interessats en un esport en particular.

L’horari és de vesprades per tal de facilitar l’assistència de públic infantil. Es pot consultar la programació horària a la web de la Setmana Europea de l’Esport (https://bit.ly/2y29S2v) i a les xarxes socials del Patronat.

DIVENDRES 28, JORNADA BEACTIVE AL RIBALTA

El divendres Castelló serà protagonista en rebre la caravana #BeActive, que travessa diferents ciutats espanyoles i fa parada al parc Ribalta. El Patronat d’Esports ha preparat una programació especial amb activitats i tallers gratuïts per a persones de totes les edats.

El dia començarà a les 11 del matí amb xarrades de nutrició i una activitat de moviment saludable dirigida específicament a persones majors. Al llarg del matí també hi haurà pilates per a persones amb diversitat funcional o tallers d’esquena sana.

Per la vesprada, coincidint amb el Dia Europeu de l’Esport Escolar, els xiquets i xiquetes seran els protagonistes. A partir de les 16 hores es podran practicar diferents esports (futbol, tenis taula, esgrima, jocs tradicionals, capoeira, voleibol, etc.) en zones disposades al llarg del Passadís de les Arts del parc Ribalta. Monitors dels clubs esportius s’encarregaran de guiar les activitats. Els superherois infantils PJ Mask amenitzaran la jornada als més menuts.

La jornada es clausurarà amb la recepció de la torxa BeActive, entregada pel medallista paralímpic Jon Santacana, i una carrera popular per a tots els públics al voltant del parc.

UN ESDEVENIMENT A NIVELL EUROPEU

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa a nivell europeu per a promocionar l’esport i sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de mantenir un estil de vida actiu. 33 països europeus s’impliquen en aquesta campanya amb més de 15.000 esdeveniments i 100.000 participants.

Compartir