El C.D. Castelló empata enfront al Borriol i trenca la linea de victories al Castalia

1226

El CD Castelló va empatar ahir enfront del Borriol, la qual cosa oferix el lideratge de la Tercera Divisió a l’Orihuela, perdent el lloc que ha estat ocupant durant diverses jornades. El gol de Gerard Hernando abans del descans va desestabilitzar a l’equip albinegre.

Durant la segona part, el C.D. Castelló va intentar recuperar el terreny amb una ofensiva que no va quallar fins al minut 79, quan Javi Rubio va aconseguir encaixar l’esfèric en la meta del Borriol.

El partit va concloure sense més gols i va propiciar que el C.D. Castelló perdera el lloc d’honor de la categoria, ja que l’Orihuela va véncer al Ronda 2-0 i es va situar al capdavant. Encara no està tot dita, però este moviment pot apartar al Castelló de posicions de cap