Alacant reforça la Policia Local amb 12 inspectors i oficials

809

L’Ajuntament d’Alacant va aprobar ahir, en Junta de govern, la contractació de 4 Inspectors i 8 Oficials per a reforçar la plantilla de la Policia Local.

La Portaveu del govern municipal, Mari Carmen d’Espanya, que ha estat acompanyada en la compareixença de premsa pel regidor d’Infraestructures, Israel Cortés, va informar que per al lloc d’Inspector/a se convocaran dues places per promoció interna, una plaça per torn de mobilitat i una per torn lliure. Respecte a les places d’Oficials, sis seran per torn de promoció interna i dues places per torn de mobilitat.

La portaveu municipal també ha anunciat que s’adquiriran tres nous vehicles per a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, amb un pressupost total de 88.176,90 euros.

La Junta també ha tret avant el Conveni entre l’Ajuntament d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández (UMH), d’Elx, per a la realització de les “IX Jornades de Governs Locals”, una activitat que se celebrarà els dies 13 i 14 de setembre i emmarcada en els cursos d’estiu de la UMH.

En la Junta s’ha aprovat la pròrroga del “Servei municipal d’estades diürnes” amb la mercantil Alfis 32, S.L., per un període de l’1 de gener al 31 de desembre de 2019 i amb un pressupost total de 359,643,66 euros.

L’ordre del dia incloïa sis urgències, entre elles l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alacant, la Diputació i la Conselleria d’Educació per a l’ús temporal del Centre Doctor Esquerdo, com a ubicació del Centre d’Educació Especial “El Somni”. La portaveu ha avançat que el pròxim 10 de setembre, els alumnes del col·legi podran accedir a les instal·lacions per a començar amb normalitat el curs.

D’altra banda, s’ha aprovat la sol·licitud d’adscripció d’un local d’uns 100 metres quadrats per a destinar-ho a magatzem de mercaderies decomissades per la Policia Local.

La urgència número 2, que feia referència a l’alienació mitjançant licitació pública d’una parcel·la de sòl urbà de 8.618 metres en l’Avinguda Historiador Vicente Ramos, ha sigut retirada.

Compartir