L’Ajuntament de Castelló finança un projecte de promoció d’èxit amb joves en educació no obligatòria

1158

Més de 60 joves han pogut beneficiar-se de les prestacions econòmiques i socioeducatives que oferia el programa de Creu Roja

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha presentat l’informe d’activitat gener-juny 2018 de la iniciativa ‘PEJ’ Projecte de Promoció de l’Èxit amb Joves en Educació No Obligatòria’ creat per la Creu Roja i finançat pel mateix Ajuntament. L’objectiu del projecte és proporcionar als i les joves més desfavorits els recursos econòmics i emocionals que necessiten per poder desenvolupar la seva vida professionalment garantint la igualtat d’oportunitats.

“Després de valorar l’estudi, podem afirmar que aquesta iniciativa ha estat tot un èxit, ja que més de 60 joves de la nostra ciutat han pogut gaudir d’uns beneficis socioeducatius mitjançant un seguiment personalitzat per tal de fomentar el seu desenvolupament personal i laboral” ha afirmat Enric Porcar.

Dintre del projecte s’han realitzat un total de 23 tallers grupals de temàtiques diverses, on els i les joves han pogut millorar el seu coneixement i la pràctica per poder aconseguir amb èxit la seva formació laboral. Activitats com treballs en equip, coneixements d’informàtica o cursos d’autoestima i autoconeixement han estat alguns dels més de 20 tallers realitzats durant el període de duració del projecte.

El regidor d’Educació ha manifestat que “els més necessitats puguen tindre una oportunitat com la resta del jovent de la nostra ciutat és molt important per al desenvolupament social com personal. Les prestacions econòmiques, un suport emocional continuat i un desenvolupament integral han estat els pilars fonamentals per al desenvolupament personal dels joves i per al bon funcionament del projecte”.

Compartir