1021

A les 12.00 hores es llegirà un manifest i a continuació es retrà homenatge a les víctimes del terrorisme masclista amb un minut de silenci al Templet

La Regidoria d’Igualtat, dirigida per la vicealcadessa Ali Brancal, a través del SIO (Servei d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes) ha preparat un nou programa de prevenció comunitària contra la violència masclista que tornarà a tindre al Passadís de les Arts del Parc Ribalta com a epicentre de les activitats.

Així, aquest divendres 23 de novembre Igualtat ha previst tota una sèrie d’activitats obertes a tota la ciutadania castellonenca amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

Els actes, emmarcats en el programa ‘Enreda’t. Aturem la violència masclista’ tindran lloc des de les 10.00 hores fins a les 17.00 hores al Passadís de les Arts del Parc Ribalta, i els i les assistents podran gaudir de diferents tallers, actes performatius i lectures, així com d’una gimcana feminista.

A més a més, a les 12.00 hores, es llegirà un manifest contra la violència masclista i a continuació s’ha convocat un minut de silenci en memòria de les víctimes del terrorisme masclista. La Regidora d’Igualtat, Ali Brancal, lamenta que «malauradament aquest any Castelló ha patit de primera mà el terror de la violència masclista». Per aquest motiu, i per totes les víctimes de la violència de gènere «hem de reivindicar la necessitat de continuar treballant per la Igualtat», ha defensat.

Les persones que vulguen participar en les activitats que s’imparteixen el divendres i cobrir de color amb xarxes de llana el Passadís de les Arts contra la violència masclista han d’acudir a aquest espai. Tanmateix, per assistir com a grup als actes s’ha de contactar amb el Servei d’Igualtat enviant un correu a igualdad@castello.es.

Compartir