L’alcaldessa reitera a Ábalos la ‘agenda de Castelló’ d’infraestructures estratègiques

840

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reiterat al ministre de Foment, José Luis Ábalos, la ‘agenda de Castelló’ d’infraestructures estratègiques. Entre les demandes històriques de Castelló, cal citar el Corredor Mediterrani, les Rodalies, l’estació intermodal de mercaderies, l’accés sud al port i la gratuïtat de l’autopista de peatge AP-7. Així li l’ha traslladat durant la visita d’Ábalos a l’Ajuntament. El ministre ha signat en el llibre d’honor i ha mantingut una breu reunió amb Marco.

“L’Ajuntament agraeix al Govern d’Espanya que avance en el compliment dels projectes de comunicacions que van estar paralitzats durant l’Executiu de Mariano Rajoy. Castelló necessita noves inversions que compensen a la ciutat dels dèficit acumulats en les últimes dècades, perquè sense unes bones comunicacions el progrés de Castelló serà inviable i la recuperació econòmica serà més lenta”, apunta.

Marco afirma que “Castelló i la Comunitat Valenciana han de ser ara una prioritat per al Govern. Els pressupostos que va aprovar el PP des de 2011 ens van col•locar com fanalet roig en les inversions de l’Estat i ara és moment de compensar aquest desequilibri. La Comunitat Valenciana necessita un millor finançament i l’Ajuntament de Castelló també necessita un millor finançament de l’Estat. És una reivindicació justa que ha de quedar al marge de les sigles i els partidismes polítics”, conclou.

Compartir