987

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Medi Ambient, procedirà a renovar l’enjardinament de la mitjana de l’avinguda Juan Bautista *Lafora, on es plantarà una varietat de rosers que tenen una floració duradora. El regidor delegat de l’àrea, Israel Cortés, ha ressaltat que “continuem treballant en la millora de la imatge de la ciutat i dels seus espais comercials, turístics i paisatgístics, com és la mitjana de l’accés situat al costat de la platja del Postiguet o els parterres de la zona centre per a transmetre qualitat i colorit en aquests espais urbans que són focus d’atracció de milers de compradors i turistes”.

Israel Corts ha comentat que “en aquesta actuació està prevista la millora en les plantacions existents de les jardineres situades en la mitjana de l’avinguda Juan Bautista Lafora, que tenen una antiguitat de 10 anys i que necessiten una renovació”.

El projecte contempla la substitució del substrat de plantació per a afavorir el creixement de les noves plantes. En aquesta ocasió s’ha optat per plantar rosers resistents a la climatologia d’Alacant i que posseeixen una duradora floració.

El regidor de Medi Ambient ha explicat que “amb aquesta actuació es pretén, a més de millorar l’aspecte d’aquesta mitjana tan visible, el reduir les tasques de manteniment, ja que es té previst el col·locar una malla antiherbes per a evitar que s’hagen d’eliminar manualment amb l’elevat cost que això comporta”.

40.000 plantes florals
L’àrea de Medi Ambient també està procedint a renovar els parterres de la zona centre de la ciutat realitzant la plantació de més de 40.000 unitats de planta de flor per a millorar visualment i donar colorit als nostres jardins, ha comentat l’edil.

En aquestes actuacions s’està procedint a la plantació de Pensaments, *Cyclamen i *Anthirrinum en zones com a Esplanada, passejos de Gadea, Soto i Marvá, Plaza Galícia, Teatre Principal, *Canalejas i Illeta Constitució.

“Estem treballant intensament per a recuperar una imatge de qualitat, amable i acolorida d’Alacant per a situar-la al nivell que li correspon com una de les principals ciutats turístiques i reforçar la seua posició com a focus d’atracció comercial i turística” ha destacat Israel Cortés.

Compartir