1101

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, ha acudit hui al costat dels regidors de Festes i Esports de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González i Marisa *Gayo, respectivament, a la Jornada de Convivència que la Junta Major de Germanors i Confraries, que presideix Alfredo Llopis, ha organitzat en el Centre de Recursos Educatius de l’ONCE, situat en l’Avinguda de Dénia.

El primer edil, durant la seua visita, ha pogut conéixer les inquietuds dels germans i confrares per a l’actual exercici. Al temps, ha rebut felicitacions perquè la Setmana Santa d’Alacant va a tindre espai propi en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es desenvoluparà al gener a Madrid.

La jornada de hui ha tingut un contingut solidari, i per a accedir al recinte ha sigut necessari aportar un quilo d’aliments no peribles.

Per la seua part destacar que tal com va anunciar Alfredo Llopis aquesta mateixa setmana, la Junta Major ha fet una aportació econòmica a l’Associació Gos pigall d’Alacant, encarregada de la cura i ensinistrament dels cadells que, posteriorment, són entregats a persones invidents. També s’han posat a la venda cupons de l’ONCE per al Sorteig Extraordinari de Nadal. Música, diferents activitats i una paella gegant han completat les activitats previstes en la matinal.

Compartir