La segona part de la pel·licula contra el ‘bullying’ Nada serà igual reuneix a més de 1.400 jovens castellonencs

2704

La Diputació de Castelló ha recolzat el major acte contra l’assetjament escolar a la província que ha concentrat en la plaça Les Aules fins a a 1.400 joves castellonencs per a rebutjar el bullying en el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. Al costat del director i creador de la pel·lícula ‘Nada será igual’, el castellonenc Víctor Antolí, i els actors i atrius del film, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha alçat la veu contra aquesta problemàtica que tant preocupa el Govern Provincial i contra la qual treballa des de fa ja anys recolzant aquest projecte. Així, el Govern Provincial ha contribuït a convertir el centre de la ciutat de Castelló en l’epicentre d’una ambiciosa iniciativa educativa amb la qual col·labora a l’hora d’ajudar a conscienciar a tots els joves de la província en la lluita contra la violència juvenil a les aules a través de la gran pantalla i aconseguir que la província siga un territori lliure d’assetjament.

“Volem una província lliure de pressions, de drames, volem que els col·legis siguen espais de llibertat, participació, respecte, espais d’educació i de valors perquè els nostres xiquets i joves gaudisquen de l’educació com una experiència de gaudi i lluny de la por”, ha assegurat el president després de participar en l’acte de ‘Nada será igual’.

Així, Moliner ha assenyalat que “des del Govern Provincial portem anys treballant braç a braç amb Víctor Antolí i tot l’equip de Nada será igual per a crear amb aquest projecte un fil de connexió a tots els joves per a ajudar a aconseguir l’objectiu que tots volem que és ser una terra lliure d’aquest drama. És imprescindible que entre tots combatem l’assetjament i eduquem als nostres joves en la tolerància i el respecte”.

Motxilles plenes de missatges contra l’assetjament escolar
En aquesta trobada commemorativa convocada per ‘Nada será igual’ els actors i director de la pel·lícula han llegit una carta de compromís contra l’assetjament escolar davant la presència de centenars d’estudiants procedents de diferents instituts de la província.

Igual que en els anys anteriors, aquest acte commemoratiu ha servit per a recollir els missatges de centenars d’estudiants castellonencs de les raons per les quals denunciar els casos d’assetjament escolar. Així, hui amb la presència de motxilles amb el missatge ‘No calles res, dis-ho tot’, s’han recollit centenars de cartes de reflexió contra l’assetjament escolar, escrites prèviament en els centres escolars i responent a la pregunta ‘Per què l’assetjament escolar ha d’acabar #*ypunto?’, incloent per tant l’etiqueta de tota la campanya iniciada ja amb l’estrena de la pel·lícula.

Compartir